Bijzondere dagen
Door: Bente van der Wilt
Blijf op de hoogte en volg Bente
23 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam
M’n koffer gepakt, maar ik had diverse bijzondere mensen uitgenodigd om samen te ontbijten en m’n verjaardag te vieren. Leuk hoor, om zo een feestje te kunnen vieren! Tegelijkertijd is het ook fijn om deze mensen in zo’n korte tijd te leren kennen, wetende dat we de komende weken veel samen werken per mail of telefoon. De laatste afspraak heb ik nog op de luchthaven en terug naar Nederland.
Inmiddels ben ik weer even op kantoor geweest en enthousiast m’n verhalen verteld aan m’n collega’s. Ze moesten ook wel lachen want ze hadden me natuurlijk gevolgd. Maar ik realiseer me dat ik jullie nog veel meer kan laten lezen en zien van wat ik gedaan heb op Bonaire. Dus de komende weken zal ik verder schrijven, ook om jullie mee te nemen in het formeren van het script en alle activiteiten om werkelijk de reis te kunnen maken.
Eerst nog even kleur geven in deze dagen na zo'n enerverende bijzondere reis. Want wat heel leuk is op Bonaire dat ze allerlei kleuren gebruiken voor huizen, restaurants maar ook veel bordjes beschilderen. Niet zo maar bordjes maar drijfhout met leuke kreten erop geschilderd. Echt alle vormen en maten kan je zien. Echt super leuk.
23 Juli 2010 - 08:21
Jan:
Hou jij het een beetje rustig? Mijn inbox loopt helemaal vol met jouw updates ;-)