Zie jij ook dubbel?
Door: Bente van der Wilt
Blijf op de hoogte en volg Bente
02 Mei 2011 | Nederland, Zeist
Hoe zat het ook alweer met de Natuurverdubbelaar? Heel eenvoudig: sms "dubbel" naar 4333. Je helpt ons dan om de natuur in 3 projecten te verdubbelen. Dus als je nu 1 euro geeft, maken onze bedrijvenpartners KLM, Rabobank en Eneco er 2 euro van. Dus jouw 1 euro wordt 2 euro.
Waanzinnig toch?! En waar gaat dat geld dan naartoe? Het Wereld Natuur Fonds wil zorgen voor twee keer zoveel zwarte neushoornkalfjes in Zuid-Afrika, twee keer zoveel beschermd gebied op de Noordpool en twee keer zoveel verantwoord beheerd FSC-bos op Borneo.
Afgelopen zondag 1 mei hebben Carlo en Irene nog een oproep gedaan in Life4You. Ook hebben we met RTL een promo gemaakt voor de Natuurverdubbelaar. Harm Edens, Loretta en Peter van de Vorst hebben hieraan meegewerkt. Superleuk om een andere techniek te zien qua filmwerk. Oja, en ik heb ook nog een klein filmpje gemaakt met Andre Kuipers - want hij was even in Nederland - met de titel "Astronaut Andre Kuipers ziet dubbel".
Dus doe nu nog mee, we hebben nog 1 weekje. A.s vrijdag komt de Natuurverdubbelaar ook nog in X-factor. Nee, ik hoef niets te zingen, het wordt een oproep en uitleg over de Natuurverdubbelaar.
En last but not least is er op zondag 8 mei - moederdag - bij Life4You een laatste oproep.
02 Mei 2011 - 09:12
Merel Notten:
Geweldige aktie en succes deze laatste week!